Meniu

Declarație de confidențialitate

Această Declarație de confidențialitate stabilește detalii cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le colectăm prin intermediul site-ului Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce și a tuturor site-urilor mobile și a aplicațiilor referitoare la Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce („Platforma”), și modul în care vom prelucra astfel de date și cui le vom dezvălui. Această notificare explică, de asemenea, drepturile dvs. în conformitate cu legislația de protecție a datelor din UE, inclusiv Regulamentul UE general de protecție a datelor („RGPD”), cu privire la prelucrarea datelor dvs.

Despre noi

Compania ETrawler Unlimited, denumită și Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce, cu sediul social în Classon House, Dundrum Business, Dundrum, Dublin 14, este proprietarul și operatorul Platformei Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce și, prin urmare, este administratorul datelor cu caracter personal descrise în această Notificare cu privire la protecția datelor. Prin urmare, referințele la „noi”, „nouă” și „noștri” din prezenta notificare fac referire la Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce.
Noi prezentăm clienților servicii de închirieri auto și alte servicii de transport rutier, precum transferuri cu autobuz, tren și taxi („Transport”), precum și produse și servicii de călătorii auxiliare.
Ne puteți contacta utilizând detaliile de la sfârșitul acestei notificări sau dacă aveți întrebări legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, puteți contacta, de asemenea, responsabilul cu protecția datelor, trimițând un email la adresa dpo@cartrawler.com.

Datele cu caracter personal pe care le procesăm

Pentru a vă procesa rezervarea dvs. de transport sau pentru rezervarea oricăror servicii auxiliare, vă vom solicita anumite informații, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail, informațiile de plată și detaliile rezervării. De asemenea, colectăm anumite informații de pe dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa platforma noastră, cum ar fi adresa dvs. IP, ce browser utilizați și ce tip de dispozitiv utilizați. În plus față de informațiile pe care le colectăm direct, uneori primim informații colectate în numele nostru de către terțe părți, cum ar fi atunci când vedeți o reclamă Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce afișată pe un site terț.
Cele mai multe date personale pe care le colectăm despre dvs. vor fi informațiile pe care ni le-ați furnizat direct. Acestea ar putea include următoarele:
• Ofertă de preț pentru transport - Dacă doriți o ofertă de preț pentru Transport, vă vom colecta numele, adresa de e-mail, adresa IP și referința de ofertă. În cazul în care ne-ați contactat prin telefon, vom colecta, de asemenea, numărul dvs. de telefon și o înregistrare a convorbirii cu dvs.
• Mesajele e-mail și convorbirile telefonice abandonate - Dacă începeți, dar nu finalizați o rezervare, vom fi colectat deja câteva detalii limitate, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon (în funcție de metoda dvs. de comunicare cu noi).
• Detaliile rezervării - Când efectuați o rezervare cu noi, vă vom cere informațiile de care avem nevoie pentru a procesa rezervarea. Acestea vor include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și detaliile dvs. de plată.
• Întrebări și reclamații - Dacă contactați echipa noastră pentru relații cu clienții cu o întrebare sau o reclamație, vom înregistra în sistemele noastre detaliile întrebării sau reclamației și modul în care acestea sunt rezolvate. Putem, de asemenea, să solicităm de la furnizorul de transport sau de la alte servicii relevante, mai multe detalii despre întrebare sau reclamație, pe care le vom înregistra, de asemenea, în sistemele noastre.
• Politica de asigurare - Dacă cumpărați o poliță de asigurare de la unul dintre partenerii noștri de asigurări, vă vom colecta numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, codul de rezervare, adresa IP și detaliile de plată pentru a vă facilita achiziționarea poliței de asigurare.
• Alte produse și servicii auxiliare - Dacă rezervați sau achiziționați orice alt serviciu auxiliar, cum ar fi parcare, vă vom solicita informațiile de care avem nevoie pentru a vă procesa solicitarea. Acestea vor include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, codul rezervării, adresa IP și detaliile dvs. de plată.
• Detaliile rezervării de servicii de taximetrie la cerere
• Dacă vă înscrieți pentru aplicația taxi la cerere, vă vom colecta numele, adresa de e-mail, ID-ul de loialitate (dacă este cazul) și parola și detaliile de plată.
• Când folosiți aplicația noastră taxi la cerere, vă vom colecta numele, adresa de e-mail, detaliile de plată. De asemenea, vom colecta datele dvs. de localizare atunci când utilizați aplicația noastră și în timpul călătoriei dvs.
• Date de localizare - dacă utilizați serviciile noastre pe un dispozitiv mobil și ați activat serviciile de localizare, vă vom înregistra locația pentru a vă ajuta să găsiți servicii locale de transport sau alte servicii. De asemenea, folosim adresa dvs. IP pentru a determina în ce țară vă aflați atunci când efectuați o rezervare.
• Datele programului de loialitate - dacă vă înscrieți în programul nostru de loialitate, de exemplu, MyAccount, vom stoca detalii precum numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii, numele de utilizator și parola și referințele dvs. istorice de rezervare.
• Marketing prin e-mail - Când colectăm adresa dvs. de e-mail, vă vom înregistra preferințele privind primirea e-mailurilor de marketing de la noi în legătură cu produsele și serviciile proprii și cu cele ale terților.
• Sondaje - Dacă participați la un sondaj, vă vom înregistra răspunsurile la sondaj împreună cu numele și adresa dvs. de e-mail.

Informații personale pe care le colectăm în mod automat:

Când utilizați Platforma noastră, folosim diferite tehnologii pentru a capta în mod automat detalii despre dispozitivul pe care îl utilizați și modul în care interacționați cu Platforma. Aceste informații includ:
• Detalii despre dispozitiv - colectăm în mod automat detalii despre dispozitivul pe care îl utilizați, inclusiv adresa IP, codul dispozitivului, browserul pe care îl utilizați și sistemul de operare utilizat de dispozitiv.
• Cum interacționați cu platforma noastră - Noi înregistrăm detalii despre modul în care utilizați Platforma noastră, de exemplu, data și ora la care o vizitați, ce pagini vizitați, cât timp rămâneți pe pagini, unde ați făcut clic pe o anumită pagină și detalii despre eventualele blocări sau erori de sistem pe care este posibil să le fi experimentat.
• Modul în care ați ajuns la platformă - În cazul în care putem, înregistrăm modul în care ați ajuns pe Platforma noastră (de exemplu, dacă ați ajuns dintr-un motor de căutare sau dacă ați făcut clic pe una dintre reclamele noastre).

Sursele datelor cu caracter personal

Deși în principal colectăm informații direct de la dvs., există circumstanțe în care colectăm informații din surse terță parte. Aceste circumstanțe includ:
• Terțe părți - Utilizăm un program în care terțe părți promovează Platforma noastră în numele nostru. Dacă faceți clic pe una dintre aceste reclame, sunteți direcționat către Platforma noastră utilizând o tehnologie care ne permite să înțelegem ce terță parte v-a redirecționat. Apoi, urmărim dacă faceți o rezervare și dacă faceți rezervarea, acordăm respectiva rezervare terței părți relevante în scopul plății unui comision. Cu toate acestea, nu furnizăm părții terțe nicio informație personală referitoare la dvs.
• Furnizor de servicii - Dacă există probleme cu transportatorul dvs. sau cu un alt furnizor de servicii, este posibil ca furnizorul de servicii să vă contacteze cu informații despre această problemă.
• Reclame - Când lucrăm cu terțe părți pentru a afișa reclame, este posibil să folosim tehnologii precum cookie-uri sau etichete pixel pentru a înregistra detalii despre interacțiunea cu reclamele respective. Aceste date sunt trimise uneori prin cookie-uri și etichete pixel care sunt stabilite în numele nostru de acele terțe părți. Dacă ne trimiteți date, aceasta se va face în mod anonim.

Scopul prelucrării și temeiul juridic

Principalul motiv pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal este de a procesa rezervările dvs. pentru servicii de transport și servicii auxiliare și de a răspunde la orice întrebări sau a rezolva orice probleme care pot apărea în legătură cu aceste rezervări. De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal din anumite alte motive, cum ar fi adaptarea reclamelor noastre și a e-mailurilor de marketing pentru a vă asigura că acestea sunt relevante pentru dvs. și pentru a monitoriza utilizarea platformei noastre pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim și să ne adaptăm prezentarea.
Regăsiți mai jos detalii suplimentare despre prelucrarea pe care o efectuăm și despre temeiul juridic care justifică această prelucrare:
• Oferta de preț pentru transport - Noi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a vă oferi oferta de preț pentru transport. Noi prelucrăm aceste date având în vedere că acest lucru este necesar pentru a lua masuri privind cererea dumneavoastră înainte de a semna un contract de Transport.
• Mesajele e-mail și convorbirile telefonice abandonate - prelucrăm datele cu caracter personal pentru a vă contacta și pentru a clarifica dacă ați întâmpinat probleme când ați încercat să faceți o rezervare. Facem acest lucru având în vedere interesul nostru legitim de a asigura servicii de calitate pentru clienți și pentru a ne asigura că nu există probleme cu Platforma noastră.
• Rezervări - Utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a procesa rezervările pentru serviciile noastre și ale furnizorilor de transport și pentru a vă permite să vă gestionați rezervările prin intermediul platformei. În cazul în care procesăm datele cu caracter personal în acest scop, vom face acest lucru fie pe baza faptului că este necesar pentru derularea unui contract, fie pe baza intereselor noastre legitime în furnizarea serviciului nostru de rezervări pentru servicii de transport.
• Polița de asigurare / alte produse sau servicii auxiliare - Dacă încheiați o poliță de asigurare cu unul dintre partenerii noștri de asigurări în legătură cu rezervarea dvs. de transport sau rezervați un alt serviciu auxiliar, vă procesăm datele pentru a facilita rezervarea acestui serviciu. În cazul în care procesăm datele cu caracter personal în acest scop, vom face acest lucru fie pe baza faptului că este necesar pentru derularea unui contract, fie pe baza intereselor noastre legitime de a vă furniza acel serviciu.
• Întrebări și reclamații - Când ne trimiteți o întrebare sau faceți o reclamație privind o rezervare pentru servicii de transport sau pentru orice alt serviciu auxiliar, vă vom prelucra datele cu caracter personal pentru a vă răspunde la întrebare sau pentru a vă rezolva reclamația. În cazul în care prelucrăm datele cu caracter personal în contextul unei întrebări sau reclamații, vom face acest lucru pe baza interesului nostru legitim de a răspunde la întrebările clienților și a soluționa reclamațiile clienților. Dacă ne oferiți de bună voie informații despre sănătatea dvs., noi vom prelucra acele date personale pe baza faptului că dvs. consimțiți în mod explicit pentru utilizarea acelor informații în scopul rezolvării întrebării sau reclamației dvs.
• Aplicația de rezervare a serviciilor de taximetrie la cerere - Noi prelucrăm datele dvs. pentru a vă facilita înscrierea și utilizarea aplicației Taxi la cerere. Acest lucru se întâmplă fie pe baza faptului că avem o datorie contractuală în acest sens, fie pe baza intereselor noastre legitime de a furniza acest serviciu clienților noștri.
• Programul de loialitate - În cazul în care există un program de loialitate, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a administra programul de loialitate, pentru a adăuga/deduce puncte de loialitate și pentru a vă anunța recompensele de loialitate. Noi prelucrăm aceste date pe baza faptului că este necesar pentru îndeplinirea contractului nostru cu dvs.
• Marketing prin e-mail - În cazul în care am colectat adresa dvs. de e-mail în contextul furnizării unui serviciu, în funcție de preferințele de marketing pe care ni le-ați exprimat, vă putem trimite e-mailuri despre produse și servicii despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. Trimitem aceste e-mailuri de marketing pe baza intereselor noastre legitime de a comercializa produsele și serviciile noastre.
• Furnizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre - În cazul în care colectăm date referitoare la utilizarea de către dvs. a platformei și a serviciilor noastre, precum detaliile dispozitivului dvs. și modul în care interacționați cu platforma și serviciile noastre, folosim aceste date pentru a vă furniza serviciile și a vă personaliza experiența. De asemenea, folosim datele pentru a testa noile caracteristici pe care ne gândim să le introducem, să analizăm modul în care este utilizată Platforma noastră și să evaluăm și să îmbunătățim serviciile noastre. Dacă este posibil, noi utilizăm aceste date în mod anonim. Toate prelucrările datelor dvs. cu caracter personal se efectuează pe baza intereselor noastre legitime în ceea ce privește operarea, îmbunătățirea și asigurarea serviciilor noastre.
• Analiză/Raportare - Folosim datele legate de rezervări pentru a crea rapoarte interne privind modul în care funcționează afacerea noastră. De asemenea, folosim aceste date în alte scopuri de analiză comercială și pentru a încerca să anticipăm tendințele viitoare care ne pot afecta afacerea. Această prelucrare este efectuată în mod agregat, astfel încât nu puteți fi identifica din rapoartele sau analizele produse.
• Publicitate - Vrem să ne asigurăm că atunci când vedeți o reclamă Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce sau o altă reclamă, acestea vor fi relevante pentru dvs. și interesele dvs., indiferent dacă reclama apare pe o platformă administrată de noi, în e-mailurile noastre de marketing sau pe un site terță parte. De asemenea, putem utiliza aceleași informații pentru a vă prezenta reclame pentru produse și servicii terțe, selectate cu atenție. Când folosiți platforma noastră, noi folosim utilizăm căutările pe care le-ați făcut pentru a adapta publicitatea la interesele dvs. De exemplu, dacă ați căutat opțiuni de închiriere de vehicule în Berlin, am putea folosi aceste informații pentru a vă prezenta reclame pe platforma noastră și pe site-uri terțe cu privire la închirierea de vehicule în Berlin, care ar putea fi interesante pentru dvs. Putem, de asemenea, să folosim datele despre tranzacțiile dvs. anterioare pe platforma noastră pentru a ne adapta publicitatea. Noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în acest scop pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura că publicitatea noastră sau publicitatea terților este eficientă.
• Sondaje - Dacă sunteți de acord să participați la un sondaj, vă procesăm datele pe baza consimțământului dvs.

Date cu caracter personal pe care trebuie să ni le furnizați

Nu sunteți obligați să ne furnizați nicio informație cu caracter personal. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o rezervare pentru servicii de transport sau să beneficiați de un serviciu auxiliar, va trebui să ne furnizați informațiile solicitate în motorul nostru de rezervare. Dacă nu ne furnizați aceste informații, nu vom fi în măsură să vă procesăm rezervarea. De asemenea, este posibil să vi se solicite să furnizați anumite informații dacă contactați echipa noastră de servicii pentru clienți cu o întrebare sau o reclamație. Vă vom informa atunci când sunt necesare aceste informații.

Destinatarii datelor

Pentru a procesa rezervarea dvs., trebuie să trimiteți datele dvs. furnizorului de transport relevant. Dacă ne contactați cu o întrebare sau o reclamație în legătură cu o rezervare, am putea, de asemenea, să împărtășim cu furnizorul de servicii de transport, detaliile întrebării sau ale reclamației, astfel încât să le putem rezolva.
Dacă achiziționați un alt serviciu, este posibil să fie necesar să partajați date cu caracter personal cu furnizorul de servicii terță parte, pentru a vă putea oferi acest serviciu. Dacă faceți o plângere în cadrul unei polițe de asigurare, este posibil să fie necesar să împărtășim date cu caracter personal cu personalul companiei de asigurări.
În cadrul programelor noastre de publicitate online, este posibil să vă împărtășim datele cu caracter personal cu terțe părți, care le vor combina cu datele pe care le dețin despre dvs. pentru a adapta reclamele care apar pe site-uri terțe (care ar putea fi propriile noastre reclame sau reclame noi pe care le afișăm în numele terților). În cazul în care aceste date sunt partajate, acestea sunt protejate utilizând criptare sau alte măsuri de securitate.
De asemenea, utilizăm mai mulți furnizori de servicii pentru a ne ajuta în furnizarea serviciilor noastre, dintre care unii vor avea acces la datele dvs. (de exemplu, folosim diferiți furnizori de servicii software care ne găzduiesc datele în cadrul serviciilor lor). În cazul în care angajăm o terță parte pentru a prelucra datele dvs. în numele nostru, ne asigurăm că aceștia respectă drepturile dvs. de confidențialitate și că procesează datele în conformitate cu legislația privind protecția datelor. Regăsiți mai jos detalii suplimentare:
• Furnizori de servicii de găzduire - Folosim furnizori de servicii de cloud și co-locații pentru a ne ajuta să găzduim și să gestionăm datele noastre.
• Procesatori de plăți - Utilizăm procesatori de plăți terță parte pentru a ne ajuta să acceptăm plăți pe platforma noastră.
• Furnizori de tehnologie - Aceștia includ furnizorii de servicii care oferă servicii precum a ne ajuta să ne securizăm rețeaua, sistemele și e-mailurile.
• Furnizori de servicii pentru clienți - Folosim un furnizor de servicii terță parte pentru a oferi servicii clienților în afara programului de lucru.
• Auditori - Avem o funcție de audit intern și extern care este furnizată de terți. Auditorii ne ajută să ne asigurăm că ne respectăm obligațiile legale, inclusiv în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. În anumite circumstanțe, acest lucru poate însemna că aceștia au acces la sistemele noastre care prelucrează date cu caracter personal sau că ar putea fi necesar să revizuiască modul în care am prelucrat anumite date cu caracter personal.

Transferurile internaționale

Există anumite circumstanțe în care vom transfera datele dvs. cu caracter personal în afara Uniunii Europene către o țară care nu este recunoscută de Comisia Europeană ca furnizând un nivel echivalent de protecție a datelor cu caracter personal, așa cum este prevăzut în Uniunea Europeană. Cel mai frecvent dintre acestea este transferul datelor cu caracter personal către un furnizor de servicii de transport, astfel încât acesta să poată furniza serviciul conform rezervării. De asemenea, putem transfera datele dvs. cu caracter personal în afara Uniunii Europene în legătură cu funcționarea afacerii noastre, cum ar fi atunci când folosim un furnizor de servicii care are sediul într-o altă jurisdicție. Dacă transferăm datele dvs. cu caracter personal în afara Uniunii Europene, ne vom asigura că există măsuri adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal și pentru a ne conforma obligațiilor care decurg din legile aplicabile privind protecția datelor. Aceasta poate include încheierea de contracte în forma aprobată de Comisia Europeană cu entitatea căreia i-am transferat datele cu caracter personal sau pentru a ne asigura că societatea căreia îi transferăm datele dvs. cu caracter personal a fost de acord să respecte un mecanism de transfer aprobat, precum cadrul Scut de confidențialitate UE-SUA.
Dacă doriți mai multe detalii despre măsurile pe care le-am luat în legătură cu transferul datelor dvs. cu caracter personal sau copii ale acordurilor pe care le-am stabilit în legătură cu transferurile, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile din partea de jos a acestui document.

Păstrare

Noi păstrăm datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu politica noastră de păstrare a înregistrărilor. Politica de păstrare a înregistrărilor funcționează pe baza principiului că păstrăm datele cu caracter personal pentru o perioadă care nu este mai mare decât este necesar pentru scopul pentru care le-am colectat și în conformitate cu orice cerințe care ne sunt impuse prin lege. Aceasta înseamnă că perioada de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal va varia în funcție de tipul de date personale. De exemplu:
• Date despre tranzacții - noi păstrăm detalii cu privire la rezervările și interacțiunea dvs. cu noi în legătură cu astfel de rezervări atât timp cât este necesar pentru a facilita rezervarea și a rezolva eventualele probleme care ar putea apărea. În cazul în care preferințele dvs. de marketing sunt de așa natură încât vă putem trimite mesaje de marketing, atunci aceste date vor fi păstrate în continuare conform detaliilor de mai jos.
• Datele privind programul de fidelitate - păstrăm datele referitoare la programele de fidelitate atât timp cât este necesar pentru a facilita administrarea programului nostru de fidelitate.
• Marketing prin e-mail - Vom păstra o copie a datelor cu caracter personal necesare pentru a vă trimite mesaje de marketing atât timp cât este necesar pentru a vă facilita preferințele de marketing. În cadrul acestei acțiuni vom păstra, de asemenea, anumite informații în legătură cu tranzacțiile dvs., pentru a ne permite să personalizăm mesajele noastre de marketing.
• Gestionarea revendicărilor juridice - Când evaluăm cât timp păstrăm datele cu caracter personal, luăm în considerare dacă pot fi necesare aceste date pentru a intenta sau a apăra orice revendicări legale. Dacă astfel de date sunt necesare, este posibil să le păstrăm până la expirarea termenului de prescripție, în funcție de tipul de creanță care poate fi făcută (care variază de la 2 ani la 12 ani).

Module Cookie

Această platformă utilizează module cookie. Modulele cookie sunt fișiere text mici și simple care sunt trimise de pe un site și stocate pe computer, pe tabletă sau pe telefonul mobil când vizitați un site. Pe aceste module cookie se înregistrează informații cu privire la vizita dvs. pe un site. Pentru a afla mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim, vizitați politica noastră privind cookie-urile.

Alte site-uri

Această Platformă poate conține linkuri către alte site-uri sau poate ați ajuns aici printr-un link de pe un alt site. Această Declarație de confidențialitate se aplică numai pentru această Platformă și serviciile operate de Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce în legătură cu Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce pe Platformă. Când vă conectați la alte site-uri trebuie să citiți declarațiile de confidențialitate ale acelor site-uri.

Informații importante despre consimțământ

În situațiile în care vă procesăm datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs., sunteți liber să retrageți acest consimțământ în orice moment. Vă puteți retrage consimțământul contactând-ne folosind datele de contact din partea de jos a acestei declarații. Dacă consimțământul dvs. se referă la primirea de e-mailuri de marketing, puteți utiliza linkul de dezabonare din e-mail. Rețineți că dacă vă retrageți consimțământul, s-ar putea să nu putem continua să vă furnizăm serviciul asociat.

Drepturile dvs.

Aveți următoarele drepturi, în anumite circumstanțe, în legătură cu datele dvs. cu caracter personal:
• Dreptul de a accesa datele - Aveți dreptul să solicitați o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., împreună cu alte informații despre prelucrarea de către noi a acelor date cu caracter personal.
• Dreptul de corectare - Aveți dreptul să solicitați corectarea oricăror date incorecte despre dvs., sau dacă avem informații incomplete, puteți solicita să actualizăm informațiile astfel încât acestea să fie complete.
• Dreptul de ștergere - Aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Uneori aceasta se numește dreptul de a fi uitat.
• Dreptul de a restricționa prelucrarea sau de a obiecta cu privire la prelucrare - Aveți dreptul să solicitați ca datele dvs. cu caracter personal să nu fie prelucrate în anumite scopuri sau să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în anumite scopuri.
• Dreptul la portabilitatea datelor - Aveți dreptul să ne solicitați nouă sau unei terțe părți să vă furnizăm o copie a datelor dvs. cu caracter personal într-un format structurat și lizibil de un dispozitiv obișnuit.
Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact din partea de jos a acestei declarații.

Modificări la declarația noastră de confidențialitate

Noi revizuim declarația noastră de confidențialitate în mod regulat și vom publica orice actualizare pe această pagină de internet.

Întrebări și reclamații

Dacă aveți întrebări sau plângeri legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, puteți lua legătura cu noi utilizând următoarele date de contact:
Prin poștă: Data Protection Officer, Holiday Autos, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Ireland
Prin e-mail: dpo@cartrawler.com

Aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la Comisia irlandeză pentru protecția datelor dacă aveți orice nemulțumire cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către Holiday Autos/Argus Car Hire/Dégrifauto/Cabforce. Detalii despre cum se depune o plângere pot fi găsite la (https://www.dataprotection.ie/docs/Contact-us/11.htm) sau puteți telefona la Comisia pentru protecția datelor la 353 (0)761 104 800.