мени
  1. Home
  2. Зачленување

Што претставува Програмата за зачленување?

Нашата Програма за зaчленување е многу јасна. Преку интернет собраќајот на вебстраницата на Holiday Autos, на вас ќе ви биде исплатена провизија за секоја успешна резервација. Ние работиме со разни видови на зачленување: враќање на готовина, сајтови со содржина или со сајтови со ваучери. Holiday Autos располага со експертско знаење за да ги подржува вашите потреби со обезбедување на ексклузивни понуди и креативни банери. Со приклучување на програмата за зачленување во партнерство вие ќе го зголемите вашиот потенцијал за добивка.

Придобивките со заедничко работење со Holiday Autos

1,500

Светски лидер во изнајмување автомобили со пристап до над 1,500 најпознати локални добавувачи за изнајмување автомобили

30,000

Широк опсег на автомобили на повеќе од 30,000 локации низ целиот свет

Лесна процедура за резервација и потврда за резервација веднаш.

7%

Конкурентна структура на провизија – до 7% провизија

185£ во просек

Со просечен промет на изнајмување од 185 £, придобивате во просек 14 £ за секоја резервација

15%

Високи стапки на конверзии до 15%

1.50%

Ниски стапки за откажување на резервации-помалку од 1.5%

+1м £

Мулти милионски маркетинг буџет во фунти во главните дигитални канали

100

Нова резервација се прави секои 100 секунди

Како Holiday Autos ви помага да ги менаџирате продажбите?

Обезбедуваме силни стимулации, промоции и понуди за нашите зачленувани партнери

Ние редовно ги ажурираме нашите банери и алатки за да ви помагаме во вашата продажба

Достапен е календар со промоции и понуди