мени
  1. home
  2. За нас

Одмори. Тоа е прекрасно време за релаксација, забава и да се истражува светот. Но пред да започне делот за забава треба да пребарувате за да изнајмите автомобил, да ги споредете цените и да се обидете да постигнете најдобра спогодба. Ова не е највозбудливата задача, нели? Во Holiday Autos ние ги правиме мачните работи за вас. Ние сме мозокот за изнајмување автомобили, ние ја знаеме работата и ние ќе ви го најдеме најдобриот автомовил и најдобрата цена за вашите одмори. Сакате повеќе? Имаме бесплатно откажување и Тим за грижа на клиентите кој е достапен 7 дена во неделата. Не, никогаш не наплаќаме дополнително за користење на вашата кредитна картичка. Ние зборуваме на ваш јазик па пишете ни на твитер, на фејсбук, на мејл или јавете ни се. Ние сме тука за да ви помогмене. Не земете било каков автомобил, земете автомобил за одмор. Ние сме Holiday Autos