meni

Holiday Autos

Izjava o privatnosti

Ova izjava o privatnosti navodi pojedinosti o osobnim podacima koji se odnose na vas, a koje prikupljamo putem web-mjesta tvrtke Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce i web-mjesta i aplikacija za mobitel povezanih s tvrtkom Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce („Platforma”), kako ćemo obraditi takve podatke i kome mogu biti objavljeni. U obavijesti su objašnjena i vaša prava prema važećem zakonu o zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka EU-a („GDPR”), u vezi s našom obradom vaših podataka.

O nama

Tvrtka ETrawler Unlimited koja trguje kao Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce s registriranim uredom na adresi Classon House, Dundrum Business, Dundrum, Dublin 14, vlasnik je i operater platforme Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce i stoga je voditelj obrade osobnih podataka koji su opisani u ovoj obavijesti o zaštiti podataka. Upućivanja na „mi”, „nas” i „naše” u ovoj obavijesti upućivanja su na tvrtku Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce.

Kupcima predstavljamo najam vozila i ostale usluge kopnenog prijevoza kao što su prijevoz autobusom, željeznicom i transferi taksijem („Prijevoz„) te pomoćni proizvodi povezani s putovanjem i uslugama.

Možete nas kontaktirati putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave ili ako imate upita o obradi svojih osobnih podataka, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka na adresu dpo@cartrawler.com.

Osobni podaci koje obrađujemo

Kako bismo obradili vašu rezervaciju Prijevoza ili rezervaciju svih pomoćnih usluga, od vas ćemo zatražiti određene podatke kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, podaci o plaćanju i pojedinosti o rezervaciji. Također prikupljamo i podatke s vašeg uređaja koji upotrebljavate za pristup našoj platformi, kao što su IP adresa, koji preglednik upotrebljavate i koju vrstu uređaja. Osim podataka koje sami prikupljamo, ponekad primamo i podatke koje u naše ime prikupe treće strane, primjerice kada vidite oglas tvrtke Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce prikazan na web-mjestu treće strane.

Većina osobnih podataka koje prikupljamo o vama su podaci koje ste nam vi dali. To može uključivati sljedeće:

• Cijenu prijevoza – ako tražite cijenu Prijevoza, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, IP adresu i upućivanje na cijenu. Kada nas kontaktirate telefonskim putem, prikupit ćemo i vaš telefonski broj i snimku poziva koji ste nam uputili.
• E-pošta o odustajanju i telefonski pozivi – ako započnete, a ne dovršite rezervaciju i dalje imamo prikupljene ograničene pojedinosti kao što su vaše ime, adresa e-pošte i telefonski broj (ovisno o vašem načinu komuniciranja s nama).
• Pojedinosti o rezervaciji – kada napravite rezervaciju kod nas, od vas ćemo tražiti podatke koji su nam nužni za obradu rezervacije. To obuhvaća vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj i vaše podatke o plaćanju.
• Upiti i pritužbe – ako stupite u kontakt s našim timom korisničke službe s upitom ili pritužbom, zabilježit ćemo pojedinosti o upitu ili pritužbi i kako se isto rješava u našim sustavima. Možemo također tražiti i dodatne pojedinosti o upitu ili pritužbi od relevantnog pružatelja usluga Prijevoza ili drugog pružatelja usluga, a i to se bilježi u našim sustavima.
• Polica osiguranja – ako zaključite policu osiguranja kod jednog od naših partnera osiguranja, prikupit ćemo vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, upućivanje na rezervaciju, IP adresu i pojedinosti o plaćanju kako bismo olakšali kupnju vaše police osiguranja.
• Ostali pomoćni proizvodi i usluge – ako rezervirate ili kupite bilo koju drugu pomoćnu uslugu, kao što je parking, od vas ćemo tražiti podatke koji su nužni za obradu vašeg zahtjeva. Ovo obuhvaća vaše ime, adresu, adresu e-pošte, telefonski broj, upućivanje na rezervaciju, IP adresu i pojedinosti o plaćanju.
• Pojedinosti o rezervaciji taksija na zahtjev
• Ako se prijavite za našu aplikaciju taksi na zahtjev, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, ID programa vjernosti (ako je relevantno), zaporku i pojedinosti o plaćanju.
• Kada upotrebljavate našu aplikaciju taksija na zahtjev, prikupit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, pojedinosti o plaćanju. Također ćemo prikupiti podatke o vašoj lokaciji kada upotrebljavate našu aplikaciju i tijekom putovanja.
• Podaci o lokaciji – ako upotrebljavate naše usluge na mobilnom uređaju i omogućili ste usluge lokacije, zabilježit ćemo vašu lokaciju kako bismo vam pomogli pronaći lokalni Prijevoz ili druge usluge. Kako bismo odredili u kojoj državi se nalazite kada obavljate rezervaciju, upotrebljavamo i vašu IP adresu.
• Podaci o programu vjernosti – ako se pridružite našem Programu vjernosti, npr. MyAccount, pohranit ćemo vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj, datum rođenja, korisničko ime, zaporku i vaša povijesna upućivanja na rezervaciju.
• Marketing putem e-pošte – kada prikupimo adresu vaše e-pošte, zabilježit ćemo vaše preferencije povezane s primitkom naše marketinške e-pošte u vezi s našim vlastitim proizvodima i uslugama kao i proizvodima i uslugama trećih strana.
• Ankete – ako sudjelujete u anketi, zabilježit ćemo vaše odgovore na anketna pitanja zajedno s vašim imenom i adresom e-pošte.

Osobni podaci koje automatski prikupljamo:

Kada upotrebljavate našu platformu, služimo se raznim tehnologijama kako bismo automatski snimili pojedinosti o uređaju koji upotrebljavate i načinu na koji ostvarujete interakciju s Platformom. Ti podaci uključuju:

• Pojedinosti o uređaju – automatski prikupljamo pojedinosti o uređaju koji upotrebljavate, uključujući IP adresu uređaja, ID uređaja, preglednik koji upotrebljavate i operativni sustav koji uređaj upotrebljava.
• Kako ostvarujete interakciju s našom Platformom – bilježimo pojedinosti o tome kako upotrebljavate našu Platformu, npr. datum i vrijeme vašeg posjeta, posjećene stranice, koliko ste se zadržali na stranicama, gdje ste kliknuli na stranici i pojedinosti o svim padovima ili pogreškama sustava s kojima ste se susreli.
• Kako ste došli do naše Platforme – gdje je to moguće, bilježimo kako ste došli na našu Platformu (npr. jeste li došli preko tražilice ili klikom na jedan od naših oglasa).

Izvori osobnih podataka

Iako uglavnom prikupljamo podatke izravno od vas, postoje okolnosti kada podatke prikupljamo i iz izvora trećih strana. Ove okolnosti uključuju:

• Treće strane – upravljamo programom prema kojem treće strane u naše ime oglašavaju našu Platformu. Ako kliknete na jedan od tih oglasa, usmjereni ste na našu Platformu uporabom tehnologije koja nam omogućava da shvatimo koja vas je treća strana uputila. Nakon toga pratimo jeste li napravili rezervaciju, a ako jeste, tu rezervaciju pripisujemo relevantnoj trećoj strani kako bismo joj platili proviziju. Međutim, ne dajemo nikakve osobne podatke o vama trećoj strani.
• Pružatelj usluga – ako postoje problemi s vašim pružateljem usluga Prijevoza ili drugim pružateljem usluga, isti nas može kontaktirati s podacima o problemu.
• Oglasi – kada surađujemo s trećim stranama za potrebe prikazivanja oglasa, možemo upotrebljavati tehnologije kao što su kolačići ili oznake piksela kako bismo zabilježili pojedinosti o vašoj interakciji s tim oglasima. Ovi nam se podaci ponekad šalju preko kolačića i oznaka piksela koje su treće strane postavile u naše ime. Ako nam se pošalju podaci, to je anonimno.

Svrhe obrade i pravni temelj

Glavni razlog uporabe vaših osobnih podataka obrada je rezervacija Prijevoza i pomoćnih usluga i rješavanje svih upita ili problema do kojih može doći u vezi s tim rezervacijama. Također upotrebljavamo vaše osobne podatke zbog drugih određenih razloga, kao što su prilagodba naših oglasa i marketinške e-pošte kako bismo osigurali da su relevantni za vas te nadzor vaše uporabe Platforme kako bismo mogli ostvariti poboljšanja i prilagoditi naš prikaz.

U nastavku su navedene daljnje pojedinosti o našoj obradi i pravnom temelju koji opravdava obradu:

• Cijena prijevoza – obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo vam dostavili cijenu prijevoza. Ove podatke obrađujemo na temelju toga što je to nužno kako bismo na vaš zahtjev poduzeli korake prije potencijalnog sklapanja Ugovora o prijevozu.
• E-pošta o odustajanju i telefonski pozivi – obrađujemo osobne podatke kako bismo vas kontaktirali i utvrdili jeste li naišli na bilo kakve probleme pri traženju rezervacije. Ovo radimo na temelju našeg legitimnog interesa za osiguranje kvalitetne usluge za korisnike i kako ne bi bilo problema s Platformom.
• Rezervacije – vaše osobne podatke upotrebljavamo kako bismo obradili rezervacije kod nas i pružatelja usluga prijevoza i omogućili vam upravljanje svojim rezervacijama na Platformi. Kada obrađujemo osobne podatke u ovu svrhu, to ćemo učiniti na temelju toga što je nužno za provođenje ugovora ili na temelju naših legitimnih interesa za pružanje naše usluge rezervacije Prijevoza.
• Polica osiguranja / Drugi pomoćni proizvodi ili usluge – ako zaključite policu osiguranja kod jednog od naših partnera osiguranja u vezi sa svojom rezervacijom Prijevoza ili rezervirate drugu pomoćnu uslugu, vaše podatke obrađujemo kako bismo olakšali rezervaciju te usluge. Kada obrađujemo osobne podatke u ovu svrhu, to ćemo učiniti na temelju toga što je nužno za provođenje ugovora ili na temelju naših legitimnih interesa za pružanje naše usluge vama.
• Upiti i pritužbe – kada nam pošaljete upit ili imate pritužbu na rezervaciju Prijevoza ili neku drugu pomoćnu uslugu, obradit ćemo vaše osobne podatke kako bismo odgovorili na vaš upit ili riješili vašu pritužbu. Kada obrađujemo osobne podatke u kontekstu upita ili pritužbe, to ćemo učiniti na temelju naših legitimnih interesa za rješavanje upita i pritužbi. Ako dragovoljno date podatke o svom zdravlju, obradit ćemo osobne podatke na osnovi izričite privole koju ste nam dali za uporabu podataka kako bismo riješili vaš upit ili pritužbu.
• Aplikacija za rezervaciju taksija na zahtjev – vaše podatke obrađujemo kako bismo vam olakšali prijavu i uporabu aplikacije taksi na zahtjev. Ovo se radi na temelju toga što imamo ugovornu obvezu to učiniti ili na temelju naših legitimnih interesa za pružanje ove usluge našim kupcima.
• Program vjernosti – gdje postoji program vjernosti, vaše osobne podatke upotrebljavamo kako bismo upravljali ovim programom, dodali/odbili bodove vjernosti i obavijestili vas o nagradama za vjernost. Ove podatke obrađujemo na temelju toga što je to nužno za provođenje ugovora s vama.
• Marketing putem e-pošte – ako smo prikupili adresu e-pošte u kontekstu pružanja usluge vama, onda vam, ovisno o marketinškim preferencijama koje ste nam naveli, možemo slati e-poštu o proizvodima i uslugama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive. Tu marketinšku e-poštu šaljemo na temelju naših legitimnih interesa za marketing naših proizvoda i usluga.
• Pružanje i poboljšanje naših usluga – ako prikupimo podatke u vezi s vašom uporabom naše Platforme i usluga, kao što su pojedinosti o uređaju i kako ostvarujete interakciju s našom Platformom i uslugama, ove podatke upotrebljavamo kako bismo vam pružili naše usluge i personalizirali vaše iskustvo. Također, podatke upotrebljavamo kako bismo ispitali nove značajke o čijem uvođenju razmišljamo, analizirali kako se upotrebljava naša Platforma i procijenili i poboljšali svoje usluge. Uporaba ovih podataka anonimna je gdje je to moguće. Cjelokupni proces obrade vaših osobnih podataka temelji se na našim legitimnim interesima za upravljanje, poboljšanje i zaštitu usluga.
• Analiza/Izvješćivanje – podatke upotrebljavamo u vezi s rezervacijama kako bismo napravili interna izvješća o svom poslovanju. Također, podatke upotrebljavamo u druge svrhe komercijalne analize i kako bismo pokušali predvidjeti trendove u budućnosti koji bi mogli utjecati na naše poslovanje. Ova obrada se odvija na osnovi skupljanja pa iz nastalih izvješća ili analiza ne možete biti identificirani.
• Oglašavanje – želimo osigurati da kada vidite oglas tvrtke Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce ili drugi oglas, da će on biti relevantan za vas i vaše interese, bilo da se oglas prikazuje na Platformi kojom upravljamo, u našoj marketinškoj e-pošti ili web-mjestu treće strane. Također možemo upotrebljavati iste podatke kako bismo vam prikazali oglase za pažljivo odabrane proizvode i usluge treće strane. Kada upotrebljavate našu Platformu, pretrage koje ste napravili upotrebljavamo kako bismo prilagodili svoje oglase vašim interesima. Primjerice, ako ste pretraživali opcije za najam vozila u Berlinu, ovaj podatak možemo upotrijebiti kako bismo vam na našoj Platformi i web-mjestima trećih strana prikazali oglase o najmu vozila u Berlinu koji vas mogu zanimati. Možemo upotrebljavati i podatke o vašim prethodnim transakcijama na našoj Platformi kako bismo prilagodili svoje oglašavanje. Vaše podatke obrađujemo u tu svrhu na temelju svojih legitimnih interesa da bismo osigurali da je naše oglašavanje ili oglašavanje trećih strana učinkovito.
• Ankete – ako pristanete na sudjelovanje u anketi, podatke obrađujemo na osnovi vaše privole.

Osobni podaci koje biste nam trebali pružiti

Niste obavezni pružiti nam nikakve osobne podatke. Međutim, ako želite rezervirati Prijevoz ili iskoristiti pomoćnu uslugu, trebali biste nam pružiti podatke koji se traže u našem programu za rezervaciju. Ako nam ne pružite ove podatke, nećemo moći obraditi vašu rezervaciju. Isto tako, od vas se može tražiti pružanje određenih podataka ako kontaktirate tim korisničke službe s upitom ili pritužbom. Obavijestit ćemo vas kada su takvi podaci nužni.

Primatelji podataka

Kako bismo obradili vašu rezervaciju, moramo dostaviti pojedinosti o vama relevantnom davatelju usluga Prijevoza. Ako nas kontaktirate s upitom ili pritužbom o rezervaciji, pojedinosti o njima možemo podijeliti s davateljem usluga Prijevoza kako bismo ih riješili.

Ako kupite drugu uslugu, možda ćemo morati podijeliti osobne podatke s davateljem usluga treće strane kako bi vam mogao pružiti tu uslugu. Ako na osnovi police osiguranja napravite zahtjev za potraživanje, možda ćemo morati podijeliti osobne podatke s osiguravateljem ili drugim imenovanim rukovateljem potraživanja.

Kao dio naših programa oglašavanja na mreži, možemo podijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama, koje će ih kombinirati s podacima koje čuvaju o vama kako bi prilagodili oglase koji se pojavljuju na web-mjestima trećih strana (a koji mogu biti naši ili oglasi koje objavljujemo u ime trećih strana). Ako se ovi podaci dijele, zaštićeni su enkripcijom ili drugim mjerama sigurnosti.

Također upotrebljavamo brojne davatelje usluga koji nam pomažu u pružanju usluga, a neki od njih imaju pristup vašim podacima (npr. upotrebljavamo razne davatelje usluga softvera koji pohranjuju naše podatke kao dio svojih usluga). Kada angažiramo treću stranu za obradu vaših podataka u naše ime, vodimo računa da se poštuju vaša prava na privatnost i da se podaci obrađuju sukladno zakonu o zaštiti podataka. Dodatne pojedinosti kako slijedi:

• Davatelji usluga pohrane podataka – upotrebljavamo razne davatelje usluga oblaka i usluga dodatnih lokacija kako bi nam pomogli u pohrani i upravljanju našim podacima.
• Obrađivači plaćanja – upotrebljavamo obrađivače plaćanja treće strane kako bi nam pomogli s primanjem uplata na našoj platformi.
• Davatelji usluga tehnologije – ovo obuhvaća davatelje usluga koji pružaju usluge kao što je pomoć u zaštiti naše mreže, sustava i e-pošte.
• Davatelji usluga korisničke podrške – upotrebljavamo davatelje usluga treće strane kako bismo pružili korisničku podršku poslije radnog vremena.
• Revizori – imamo unutrašnju i vanjsku funkciju revizije koju pružaju treće strane. Revizori nam pomažu da osiguramo sukladnost sa zakonskim obvezama, uključujući i svoju obradu osobnih podataka. U određenim okolnostima to može značiti da imaju pristup našim sustavima koji obrađuju osobne podatke ili da možda trebaju pregledati kako smo obrađivali određene osobne podatke.

Prijenos u inozemstvo

Postoje određene okolnosti kada ćemo provoditi prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije u državu koju Europska komisija ne prepoznaje kao pružatelja jednake razine zaštite osobnih podataka kako je predviđeno u Europskoj uniji. Najčešći su primjeri kada obavljamo prijenos osobnih podataka davateljima usluga Prijevoza kako bi vam mogli napraviti rezervaciju. Također možemo obaviti prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije u vezi s radom naše tvrtke, kao što je slučaj kada upotrebljavamo davatelja usluga koji se nalazi u drugoj jurisdikciji. Ako obavimo prijenos vaših osobnih podataka izvan Europske unije, osigurat ćemo uspostavljanje odgovarajućih mjera zaštite vaših osobnih podataka i sukladnosti s našim obvezama prema važećem zakonu o zaštiti podataka. Ovo može uključivati sklapanje ugovora u obliku koji odobrava Europska komisija s tijelom kojem smo prebacili osobne podatke ili osiguravanje da tvrtka kojoj prebacujemo vaše osobne podatke pristaje poštovati odobreni mehanizam prijenosa kao što je europsko-američki sustav zaštite podataka.

Ako želite više podataka o mjerama koje smo poduzeli u vezi s prijenosom vaših osobnih podataka ili primjerke sporazuma koje imamo o prijenosu, kontaktirajte nas putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave.

Zadržavanje

Vaše osobne podatke zadržavamo sukladno našim pravilima o zadržavanju zapisa. Pravila o zadržavanju zapisa djeluju na načelu da osobne podatke ne čuvamo dulje nego što je nužno za svrhu za koju smo ih prikupili i sukladno svim zakonodavnim zahtjevima. To znači da je razdoblje zadržavanja vaših osobnih podataka različito ovisno o vrsti osobnih podataka. Primjerice:

• Podaci o transakciji – zadržavamo pojedinosti o vašim rezervacijama i interakciji s nama u vezi s rezervacijama onoliko koliko je nužno kako bismo olakšali proces rezervacije i riješili sve probleme koji mogu nastati. Kada su vaše marketinške preferencije takve da vam možemo slati marketinške poruke, onda se takvi podaci zadržavaju prema pojedinostima navedenim u nastavku.
• Podaci o programu vjernosti – zadržavamo podatke povezane s programima vjernosti koliko je nužno kako bismo olakšali upravljanje programom vjernosti.
• Marketing putem e-pošte – čuvat ćemo primjerak vaših osobnih podataka koji je nužan kako bismo vam slali marketinške poruke sve dok je nužno da bismo ostvarili vaše marketinške preferencije. Kao dio navedenog, zadržat ćemo i određene podatke povezane s transakcijama kako bismo mogli prilagoditi naše marketinške poruke.
• Upravljanje zakonskim potraživanjima – kada ocjenjujemo koliko dugo čuvamo osobne podatke, u razmatranje uzimamo mogu li takvi podaci biti nužni kako bismo iznijeli ili se obranili od zakonskih potraživanja. Ako su takvi podaci nužni, možemo ih čuvati do isteka roka zastare u odnosu na vrstu potraživanja koja može biti provedena (što varira od 2 do 12 godina).

Kolačići

Ova Platforma upotrebljava kolačiće. Kolačići su male, jednostavne tekstualne datoteke koje se šalju s web-mjesta i pohranjuju na vaše računalo, tablet ili mobilni uređaj kada posjetite web-mjesto. Podaci vezani za vaš posjet web-mjestu bilježe se u ovim kolačićima. Kako biste više saznali o ovim kolačićima, pogledajte naša pravila o kolačićima.

Druga web-mjesta

Ova Platforma može sadržavati poveznice na druga web-mjesta ili ovdje možete doći preko poveznice s drugog web-mjesta. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se samo na ovu Platformu i usluge koje pokreće tvrtka Holiday Autos, Argus Car Hire, Dégrifauto & Cabforce u vezi s tvrtkom na Platformi. Kada napravite poveznicu za druga web-mjesta, trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

Važne informacije o privoli

U okolnostima u kojima obrađujemo vaše osobne podatke na temelju vaše privole, možete slobodno bilo kada povući svoju privolu. Privolu možete povući tako da nas kontaktirate putem pojedinosti koje su navedene na kraju ove izjave. Ako se vaša privola odnosi na primitak marketinške e-pošte, možete upotrijebiti poveznicu za odjavljivanje koja je navedena u e-pošti. Napominjemo da ako povučete privolu, nećemo vam moći nastaviti pružati određenu uslugu.

Vaša prava

Imate sljedeća prava, u određenim okolnostima, vezano za vaše osobne podatke:

• Pravo na pristup podacima – imate pravo zahtijevati primjerak osobnih podataka koje čuvamo o vama, zajedno s drugim podacima o našoj obradi tih osobnih podataka.
• Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati ispravak svih netočnih podataka koji se čuvaju o vama ili ako imamo nepotpune podatke, možete zahtijevati da ih ažuriramo kako bi bili potpuni.
• Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati od nas da izbrišemo osobne podatke koje čuvamo o vama. Ovo se ponekad naziva pravo na zaborav.
• Pravo na ograničenje obrade ili prigovora na obradu – imate pravo zahtijevati da više ne obrađujemo vaše osobne podatke za određene svrhe ili prigovoriti na našu obradu vaših osobnih podataka za određene svrhe.
• Pravo na prenosivost podataka – imate pravo zahtijevati da pružimo vama ili trećoj strani primjerak vaših osobnih podataka u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom strojno čitljivom formatu.
Kako biste ostvarili sva navedena prava, kontaktirajte nas putem pojedinosti koje su navedene na kraju izjave.

Izmjene Izjave o privatnosti

Redovito revidiramo izjavu o privatnosti i sva ažuriranja ćemo postaviti na ovom web-mjestu.

Pitanja i pritužbe

Ako imate upita ili pritužbi vezano za našu obradu vaših osobnih podataka, možete nas kontaktirati preko sljedećih kontaktnih pojedinosti:
Poštom: Data Protection Officer, Holiday Autos, Classon House, Dundrum Business Park, Dundrum, Dublin 14, Ireland
E-poštom: dpo@cartrawler.com

Imate pravo podnošenja pritužbe Irskom povjerenstvu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni s obradom svojih osobnih podataka koju provodi tvrtka Holiday Autos/Argus Car Hire/Dégrifauto/Cabforce. Pojedinosti o tome kako uložiti pritužbu mogu se pronaći na (https://www.dataprotection.ie/docs/Contact-us/11.htm) ili možete nazvati povjerenstvo za zaštitu podataka na broj: 353 (0)761 104 800.